Драги читатели,
Много се чудих и се маях, докато най-накрая реших да отстъпя мястото си в блога на някого друг. От днес нататък аз вече няма да съм част от блога, но ще продължавам да го следя всеки ден, както и да влизам в самия Stardoll. Ще се насладя на последните си дни суперстарство и оттогава нататък смятам повече "кодове" да не купувам. Ще влизам от време на време; не казвам, че напълно се разделям със сайта. Причините са две. Първата е, че съм 7 клас и както знаете ще имам матури и изпити... И да, знам. Учебната година почти свърши, но и без това искам да се захвана малко със заниманията, от които се интерисувам и които ми доставят удоволствие. А да не говорим колко скучен стана сайтът напоследък. Втората причина е, че искам да се отделя малко от компютъра и да се концентрирам върху реалния живот, приятелите си и хората, които обичам. Все пак животът е твърде кратък, за да прекарваш половината време от деня си във сайт, като Stardoll. Излезте малко се разходете, пък кой знае на какво ще попаднете.
Но трябва да кажа, че имам и много добри спомени от този сайт. Най-хубавите са времето, прекарано онлайн с моите много добри приятелки marinceto_pz, COOL_JILL и ruk4o! Обичам ви, момичета! Може да не сме от едни и същи градове, но има едно нещо, което ни обединява. И това е Stardoll.
Искам и да кажа нещо до най-новите потребители в сайта: не се залъгвайте от виртуалните дрешки и гримове и не ставайте "суперстар". Веднъж станете ли, се привързвате тотално към суперстарството и въобще Stardoll. Лошото е, че тези дреболийки от пиксели може да ви зарадват веднъж, два пъти.. Но щастие в живота няма да ви донесат. По-добре си спестете парите за нещо по-добро. Нямате си идея колко много пари може да похарче едно момиче само и само за да си купи най-новата колекция на DKNY или страшно редкият Hot Buys от декември 2007г. Ще кажете, че това не са толкова много пари. Но само си представете всеки месец по някой нов и хубав Hot Buys и колекция на LE, които някак магически ви шептят "прати СМС, прати го сега, виж какви цветове и красиви кройки", и най-накрая какво ще стане? Ще излезе така, че ако не бяхте влизали в стардол през последните 2 години, щяхте да можете нова кола да си купите. Особено сега, когато всичко стана по-скъпо.. С това не искам никого да обидя, нито да ви забраня да пращате СМС-и за суперстар. Просто ви казвам моя съвет и виждания по въпроса. Вие сами си решавате какво ще правите в сайта и какво не.
Извинявам се на Приказна, че така напускам блога, но вече просто не ми се занимава с него. Нека някой, по-интусиазиран читател има възможността да заеме моето място. Мисля, че нямам друго за казване.. Така че това е от мен. Желая ви приятни минути в блога и забавни мигове в www.stardoll.com !

Чао! :*

4 коментара:

Фактически защо да не направите конкурс за нови автори.Тука Деси няма да си чупи пръстите от писане ЕДИНСТВЕНО тя.Едва ли,ще пуснете коментара ми но все пак да се пробвам.
elity_bg

Аз съм ЗА, колкото и прилежна да е Деси, сигурна съм, че дори и на нея и' е трудно да покрие всичко. И ако според някой блогът става скучен, то е само защото в него де факто има един-единствен редовен автор.

az podkrepqm ninkus__n ima i po-vajni ne6ta ot stardoll.com no ako na nqkoi mu se zanimava naistina i nqma dr rabota neka se npravi konkurs ;]

az su6to iskam da buda 4ast ot va6iq blog .. sled lqtata vakanciq sum na razpolojenie :D

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive