Този пост няма да е за нещо безплатно, нито пък за новости в сайта. Не го отминавайте, прочетете го и го запомнете, за да знаете как да съхраните вашите профили в StarDoll.

Първо, трябва да разберете една истина - НЯМА МЕТОДИ, С КОИТО ДА ВЗЕМЕТЕ ПАРИ, освен законните начини, които StarDoll предлага.
Приемете го, проумейте го, че StarDoll не може да бъде излъган, сайта може да има много бъгове, но по отношение на монетките и реалните пари няма пропуск в защитите.


Измамниците използват следните лъжи за да проникнат в профилите Ви:


1. Поща
- ще ви примамят, като Ви кажат, че ще получите 1000, 300, 100... монетки, ако смените вашата електронна поща с дадена от тях. Пощата изглежда достоверна, като носи името на администратрите на сайта.
Разсъждавайте реално! Никой от Администраторите няма да тръгне из сайта, за да предлага пари, нямат полза от това! Ако иска някой администратор да Ви даде пари, той има властта да го направи по системен начин и без да сменяте вашата поща.

2. Блогове
- ще Ви дават блогове, които измамниците са развили с постове за сайта. Един от постовете ще напътства, как да вземете пари или някаква хубава дреха ще е даден някакъв сайт, където да напишете паролата и името си. Проверете поне дали известни блога дали са отразили същата новина.

3. Парола
- ще получите писмо, в което ще Ви убеждават, че ако дадете паролата си ще ви преведат пари с тяхна кредитна карта. Излишно е да казвам, че деца нямат право да ползват кредитна карта.

4. Програма
- ще Ви кажат, че имат програма за генериране на пари в замяна вие ще трябва да им дадете код или нещо друго.

Няма програма, чрез която да вкарате пари във вашия профил, това е лъжа!

---------

Това са основните лъжи, с които измамниците си служат за да проникнат във вашите профили.


В добавка ще кажа - не търсете начини да хакнете сайта, защото просто няма такива. Трябва човек да има Висше образование за програмни системи, за да успее да хакне сайт. Един сайт се хаква, като се разбият защитите на сървъра му и после се влезе е този сървър. Трябват изключителни познания, за да се проникне в сървър, който се намира в чужбина.


--------

Моят съвет към вас е, да не бъдете алчни и просто да се забавлявате в StarDoll, бъдете търпеливи и упорити и вашия профил ще се превърне в един от най- добрите! Също така бъдете и много предпазливи!

P.S. И все пак ако някой открие начин, (в което силно се съмнявам) за увеличаване на монетки, нека да не бъде егоист и да го сподели с нас много хора ще са благодарни.



**********************************************

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive