Днес е 19 Септември премиерата на Дисни канал у нас.



Ето и официалния рекламен трейлър за България.



Още миналата година Disney обяви намерението си да преобразува марката Jetix България във водещия световен детски бранд Disney Channel България, през август 2008 година Jetix България започна да излъчва водещите сериали на Disney, което помогна за утвърждаването на канала в региона.

Jetix Европа е мажоритарна собственост на компанията Walt Disney. Това е една от водещите детски развлекателни компании с локализирани телевизионни канали, програмно разпространение и бизнес с потребителски стоки в Европа и Близкия изток.

Мачек Брал, вицепрезидент и Генерален мениджър на каналите Jetix и Disney за Централна и Източна Европа коментира: „Щастливи сме, че лансираме Disney Channel в България. Огромното влияние на програмата на Disney върху Jetix е сериозен индикатор за търсенето на неговото съдържание, предназначено за деца и техните семейства. Очакваме да оползотворим това търсене, силата на марката Disney и взаимодействието с други бизнес групи на Disney, за да станем безспорният лидер на телепазара за деца.”

Disney Channel Worldwide представлява най-успешното портфолио детски канали в света със своите 98 канала и програми (като Jetix), които се излъчват в 167 държави на 32 езика. През 2008 г. Disney Channel се класира като N 1 детски канал в 17 страни. Пзициите на Disney Channel продължават бързо да завладяват нови и нови световни пазари, като играят ключова роля за представянето на марката Disney на нови потребители.

Ето и официалния трейлър за България.

************************************

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive