Здравейте след като публикувах публикацията с моята разпродажба една хакерка ми писа :
Дайте ми съвет как да се предпазя засега я блокирах и я репортнах и се пазете ;)

6 коментара:

Не мисля, че нещо може да ти направи!Бъди спокойна :) !Но за всеки случай подсигури паролата си.Най-добре използвай букви и цифри. =)

ami tq e ot roda 837457568549809547659705787598595 ama e po dalga :D

Ami naistina trqbva da se vnimava s hakeri za6toto 6te ti oberat qkite ne6ta katy ni6ty!! (m/u drygoto pratih ti request za priqtelstvo s kukla na ime sweetito29 ,6te moje li da q prieme6 i da mi otgovori6 na skype(v requesta gy ima :)) ))

samo 1 moga da vi kaja hack za stardoll nqma!

1sveniq na4in e da si dadete passA ili da vi bude nau4kana, koeto e dosta trudno ako e qka :)

Това, което казва lili е вярно!Наистина няма истински хакери, които да се занимават с детски игри.Просто разбират паролата някак си и ти я сменят.То това дори не е хакване за мен!Така ,че щом паролата ти е сигурна и не си я доверила на никого и не си я записала някъде където може да се намери , няма за какво да се тревожиш =)Пък и тя ако можеше моментално да те хакне, защото е "хакерка", щеше да е глупаво въобще да ти пише дай ми дреха или дай си паролата или ще те хакна :D !

Аз научих че се изпращало някакви спамове или нещо подобно но вируси и когато ти дойде всички букви и знаци от клавиатурата които си натиснала са отивали на този човек който го е изпратил . Но незнам дали е вярно

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive