Сигурно сте забелязали, че преди няколко дни в списанието на Стардол излезе статия, в която пише как да не бъдем хаквани. В случай, че не сте, ще ви дам няколко съвета.

Най-важното:
- Никога не давайте паролата си! Не знаете какво може да ви се случи, дори човекът да е най-добрият ви приятел.
- Променяйте паролата си често. Хубаво е да е всеки месец, но разбира се гледайте да не я забравите xD
- Избирайте си сигурни пароли, включващи букви(малки и главни) и цифри. Не е удачно да слагате рождената си дата, ако сте я обявили в презентацията си или много хора я знаят.

При продаване и разменяне на скъпи дрехи:
- Убедете се, че човекът, с когото ще правите сделка няма да ви измами. Попитайте негови приятели или хора с които той е правил други сделки за повече информация. Можете да видите дали присъства в нечий списък за хакери като напишете името му в търсачката. Ще ви излязат всички места, на които е писано за въпросния човек.
- Когато правите сделка с някого, е най-добре да комуникирате чрез личните съобщения или чата, но не и чрез книгата за гости. Може някой да следи разговора ви и да открадне дрехата повреме на размяната.

Други сайтове:
- Няма как да не сте попадали на сайтове, различни от Стардол, които ви обещават хиляди стардолари само срещу името и паролата ви. Никога не им вярвайте! Единственото, което ще направят е да откраднат акаунта ви.
- Съобщенията от сорта на „Изпрати това на 50 човека и ще получите 3000 стардолара и 1000 старпоинтс.” или така наречените chain mails също не действат, така че по-добре запазете времето си, а и това на другите за нещо по-полезно.


Е надявам се да съм помогнала. Ако имате въпроси или просто искате да изразите мнението си по въпроса, пишете.

2 коментара:

Анонимен каза... неделя, април 19, 2009  

Извинете но как да си разменям дрехи с други хора?

И аз се питам същото...:( знам че може да се продават но...да се разменят?
П.П. Аз съм water_lady от стардол :)

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive