Допълнение:
Явно не се изразих достатъчно ясно. Искам доводи, ясно обосновани причини заради които да няма конкурси, всички 24-ма които са дали глас НЕ да се обосноват в коментарите - иначе ще смятам че някои манпулира анкетата! Хората с глас ДА - съм наясно.

От известно време дочувам слухове, че конкуристе нямали място в BG StarDoll и ми стана много чудно, че има хора които протестират върху това някой да им даде шанс да си спечелят награда...

Затова реших да дам думата на Вас чтитателите да решите.
Искате ли да има конкурси в BG StarDoll?



Дайте вашият глас и споделте вашето мнение в коментарите.

Не заберавяйте че анонимите комнтари няма да бъдат пуснати, всички правила за коментарите ще намерите ТУК!

19 коментара:

mislq 4e imat mqsto za6toto stardoll zamra i e nuujno nqkakvo zabavlenie :}}


fergiee_1995

аз гласувах "Да", въпреки че когато има такива конкурси или каквото и да било подобно, винаги има недоволни поради една или друга причина или някой не си е изпълнил задачата и после ви реве на глават, или задачата не е предадане в срок и пак ви реве на главата. Това коства нерви.

theLaDyB

mislq 4e konkurs trqbva da ima spored men 6te e zabavno i gotino
helene1513

az mislq 4e s konkursi e mnogo hubavo , za6toto ima6 6ans da vzeme6 nqkoi drug $


gigicha

Spored men e hubavo da ima konkursi, zashtoto osven,4e e mojesh da se izqvish i da spechelish,uvajavash truda na horata koito gi organizirat.Vse pak nikoi ne e dlajen da si dava parite na nqkoi v zamqna na...u4astie i malko uvajenie....4estno ne vijdam ni6to lo6o i ne znam koi ima n6 protiv tova.

an4etyyy_cherry

Тъкмо съм подготвила един специален конкурс за след Нова Година и по-късно. И все пак не ми е ясно защо няма да искат конкурси?!..

theLaDyB

много много права си ;x


аз лично се отказвам да правя повече конкурси! ;x

Смятам че трябва да има, защото може не всички да печелят, но участието е важно!

честно казано ...тук всички сме писали ,че искате ,а до преди 1/2 дена няколко човека се оплакваха ,че БГ-стардол не е за конкурс и ,че блогът станал тъп . И за двете неща смятам ,че ВЪОБЩЕ Вие читателите не сте прави.Приказна точно каза , че вместо да се радвате ,че ще Ви дадат награда за нещо ,което ще го направите за 15/20 минути с изклюючение на тези ,които наистина се стараят ,вие отхвърляте идеята...А за това ,че блогът станал тъп ... Блогът не е станал тъп ами стардол! Защото за стардол пишем ,а за сега нито има нещо интересно или безпланто ,че да казвате ,че е тъп .Аз си гласувах ,че съм ЗА конкурсите ,защото е много хубаво ,когато спечелиш.Много ми е интресно щом не искате конкурси в бг-стардол ,ако се напави такъв ,че наградата е 1 смс код ,няма ли да се раздвате да спечелите ,няма ли да играете ?! Човека ,които ще ви даде нагардата е плащал със ИСТИНКИ пари ,а вие въобще не го оценявате !Много се радвам ,че Приказна пусна този пост и като гласувах , видях ,че за НЕ са 51 % някъде ,а за ДА са 181 % и аз вече не помня ... 51% за НЕ , обаче никой от тях явно не смее да напише коментар или по някаква друга причина нито ЕДИН не е написал ! :) Не искам да обиждам никой (не ,че съм :Д ) , но просто се зачудих страшно много защо не искате КОНКУРСИ в ,които имате огромен шанс да спечелите , но разбира се ,ако се постараете .Много добре знаете поговорката "Безплатен обяд няма" ...еми сами си направете извода :)

iskam konkursi molq vi !!!!!!!



misseli1999

az glasuvah "ne",za6toto pri konkursite ima mamene i vseki kani priqteli da glasuvat za nego,nezavisimo dali se e spravil nai-dobre sus zada4ata.I pri 20 u4astnici ne e mnogo lesno da spe4eli6.

sladkydoll4e

Да съгласна съм наистина основателна причина е...

Отделно това за маменето, ако не правим конкурси с гласуване - няма проблем (според мен). Аз за това и почти никога не правя конкурси с гласуване.

гласувах с "НЕ" поради няколко причини. 1вата е че наистина както каза sladkydoll4e много от участниците ж конкурсите молят приятели да гласуват за тях и така конкурсът става нечестен,2 не мисля че в блог за стардол трябва да се правят конкурси и 3 причина е че лично на мен напоследък ми омръзна от тези конкурси, но това е лично мое мнение и го изказвам не го правя с цел да се заяждам с някои или нещо такова =)

mislq che e mn qko da ima konkursi..taka vsqka edna ot nas shte ima prekrasnata vuzmojnost da pecheli!!!


eli_tornado

Аз искам, въпреки че съм печелила 12 конкурса [поради липса на конкуренция] колкото и да се старая все някои ме бие.. Особенно ако е с гласуване. Пък и в 3-4 ако не и повече конкурса спечели nikus_n момичето явно е адски добро във всичко :d но аз все пак малкос е ядосвам когато някои печели няколко конкурса подред.. И сега този конкурсат на раличка94 победителките си ги заслужииха, но те имат пари и разкошно къщи, бих се зарадвала повече ако го получи някои които е 'беден' и разбира се също заслужава.. Но това е просто скромното ми менние ;d

Такам.. от бързане съм забравила да си сложа името на поста ;d И не съм спечелила 12 конкурса, а 1-2 :d В стардол съм sweet__desi6

Mims-

Според мен трябва да се радваш, както каза и iliqn4eto, че някой е платил със собствените си пари само, за да те направи щастлив. А едва ли по-малко иска да вземе кода (ако е код) за себе си. Трябва да оценяваме труда на хората, да ни зарадват. Според мен трябва да се правят конкурси, дори и да няма награда, все пак по-важно е да се забавляваме, а не да ставаме алчни. Подкрепям приказна за анкетата. Аз лично гласувах с "ДА". А относно измамите, ще е по-честно , ако има някакъв друг начин за оценяване-от безпристрастно жури. А и самият блог не е тъп. Наистина стардол вече не ни предоставя голяма забава, все пак като всеки друг сайт той гледа да си вземе парите. Но, ако ние не си направим, така че да ни е кубаво, не виждам кой друг ще ни го направи :)

Баш във всичко не съм добра ;) Всеки си има недостатъци. А за конкурсите - просто се старая. Това дето каза - усетих, че стана малко гадно задето печелих няколко пъти подред. Поради тази причина после поспрях да участвам в конкурси, за да дам шанс на други хора :)

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive