Днес на 8-ми Декември една от отчаяните съпруги празнува своя 45-ти Рожден Ден -
Teri Hatcher!!!


Да е жива и здрава и много успехи в кариерата!!!


*************************************************************

11 коментара:

off bloga vi ve4e zapadna seroiozo!nyama nikakviinteresni publikacii v poslednite dni !izvinete za kritikata no mislya 4e e dobre da znaete?

-gabi

Ми направи си твоя блог по интересен - само дето не можеш защото копираш моите пубикации. Няма какво да копираш и да си сложиш в блога си ли? И затова ли се въмощаваш... жалко.

Такова мнение ще изказваш когато направи блог които не е пълен с копирани постове и е известен- до нямаш право да ми казваш какво е западнали и какво не.

стига сте се каралии .. gabi щом няма публикацийй значи просто не са намерили нещо интересно за да го побликуват съгласна съм с Приказна да ти кажа не мисля че твоя блок е по хубав (с извинениe не се засягй) защото и аз мисля че щом пишеш, такова мнение значи просто няма какво да копнеш и бъди сигурна че този сайт е посещаван от мн хора които твоя няма да посетят ;]

аз искам да питам Prikazna - ти по цял ден ли си на компютъра ? В смисъл аз съм по-малко от тебе , пък влизам рядко в стардол ... това си е твое решение , но питам просто . Нито съм се занимавала да съм в някой блог , пък камоли аз да си направя ! Така като те гледам на снимката ми изглеждаш поне на 17 .. близо там , а аз съм на 12 и се чудя ти не ходиш ли на лекции .. или нещо такова ? Защото като вляза в този блог винаги ще се намери в главната страница твой пост :P

Анонимната следващ твой комнтар няма да пусна - има правила!


И все пак ще ти отговоря.

Не си ми на годините за да ми държиш такава реч, я малко се съобразявай- не възпитана работа...
От тона ти ми звучиш така все едно нямам място тук... Коя си ти пискла на 12 да ми държиш сметка?! Трябва да давам отчета на някакво хлапе за времето ми! За твове сведение намирам време хем да съм навън с приятелите ми, хем и да съм достатъчно време на компютара. И ти си гледай твоите уроци остави моите на мен - голяма загриженост, голямо нещо, да не си ми майка пикла такава!!!

Не ме познваш не знаеш нищо за мен, не знаеш никакви факти от реалният ми живот за да си позволяваш да изказваш такива мнения - ма то елентарните хора не могат да разсъждават.

То по нета лесно е да ми се отварте и да ми се правите на интересни ама на живо няма да сте толкова устати!!!

ama gabi e prava bloga vi se provalq postoqnno na men li4no mi ormuzna da 4eta happy birthay edi koi si.. sqkash tazi lichnost det ima rojden den shte go prochete.. kato nqma nishto interesno i bezplatno po dobre ne si pravete tryda da pishete za rojdeniq den na nqkoi ami ostavete prazno postoqno pose6tavam bloga vi za novi ne6ta do tyk dobre.. ama kat po4nete da mi pi6ete Happy Birthday. zaspiwam prosto gati tupotiqta s izvinenie !

savdityyy-

"Габи е права" С кое е права - с това че м икопира постовете в неиния болог и нахално ми вика че блога е западнал... хахах правото ти е криво!!!

А отнсно рубриката Happy Birthaday - блога цели да бъде интересен, това че на теб не ти изнася не означава че на дугите не им е интересно. И като смяташ е че е тъпотия този блог ми направи си умнотия...

Това е положението в този блог аз решавам какво да се публикува и като не ви харесва си намерете ваш и там си пишете...

Защо не се оплакваш когато ти пиша как да си вземеш нещо безплатно - неблагодарница!

ахахах голям смях падна като четох коментарите :Д

"блога е западнал" :Д:Д че някой кара ли ви да го следите като е "западнал" :Д:Д

а и за честит рожден ден рубриката ;д ще критикувате когато сте в коалицията на блога ;п (когато сте автор/редактор) така че запазете си критиките и щом ви писка алармичката в мозъка че блога е западнал/тъп и т.н. вземете си направете мн. интересен и го популизирайте пък тогава елате и ми разправяйте колко бил смотан блога :Д:Д

голям смях.. :д:д

ami prikazna znaesh li.. vie ne mojete da turpite kritiki ! prekaleno ste nadyti ! vmesto da se poychite ot kritikite vie otvru6tate agresivno mi kazvam vi 4e tova happy birthday ne e interesno i mn moi priqteli smqtat taka ! i da ne se oplakvam kato pi6ete za free items shtoto tova e interesno i prosto vi suvetvam da ne si pravite tryda da pi6ete happy birthday terri hatcher i neznam si koi.. kakuv e smisala ? mojete da napishete edin put godishno dva.. che vashiq lubim pevec ima Hap.B. ili neshto takova ama tfa.. sqka lichnost deto znaete i veche H.B. emi izvinqvaite ama hora se rajdat vseki den ne moje da pishete za vseki ! kakto kazah da ne bi terri hatcher ili tam koito e rojdenik shte go prochete ? zashto si gybite vremeto ..

sevdityyy-

Извинявай за въпроса ама ти глупава л иси или на такава се правиш?!

Яко си се забъркала в разсъждения и философии...

За рубриката ми за рожденици - ако разсъждаваш НЕ ЕГОИСТИЧНО - ще стигнеш до изводачче аз съм я вкарала защото е интересна, а това че ти си милиш само за себе си и какво само на теб е интересно е отделен въпрос...

Този блог го четат толкова хора на на всеки един по отделно му харсва и не му харесват различни неща, на всеки по отделно немога да изпълнявам желанията - както казах като не ти харесва на палатка!


И аз приемам критика ако е градивна - ти се появи с изречението "Габие е права" да защитаваш приятелката ти, която няма какво да копира в неиния блог...

Критикуваш л изащитаваш ли - какво прави немога да ти схвана идеята кое от двете е...


И престанете да ми леите разни обидни еткикети не ме познавате - един м ивика че не пиша в блога, друг зашо пък съм писала а не си уча уроците, трети че съм слобарка, четвърти че съм надута.... А вземете малко да се съобразявате аман от компетентни изагрижени за мен!

ne zashtitavam "priqtelkata si gabi" shtoto izobshto ne q poznavam prosto sum na mnenie kato neinoto .. pone do nqkude

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive