Реших че е време да има правила за конкурсите с цел да се избегнат измами. Мисля че вие всички бихте искали по обективни и по справедливи конкурси, така че ще се наложи да спазвате правила за да бъдете допуснати до участие.

Ето и новите правила

1. Всички, които искат да увастват в конкурси трябва да имат профил в Blogspot с посочено по някакъв начин името, което ползвате в StarDoll за да можем да знаем на кого принадлежи профилът.
Това правило ще премахне опсаността някой да се запише с два негови профила в един конкурс. Създаването на профил отнема точно 2 минути.

2. Трябва да сте активни в коментарите на блога.
Целта на това правило е отново същата, като на предното. Също така това правило ще помогне на самите Вас да се прочуете и запоснаете с нови хора и по този начин ще имате по големи шансове за победа.

3. Трябва да членувате в клуба на блога в StarDoll

4. Трябва да сте публичен последовател на блога.

5. Дискалифициран ще бъде моментално всеки, който си позволи да обиди конкурса или самият автор, който го е създал.

За сега толкова скоро ще има и още правила...


Искам да кажа няколко думи за последният конкурс.
Оказа се че някакво момиче, което явно страшно е завида на p0ls е решило да и' направи мръсно, като обижда и се изказва остро към авторите на блога. Затова всчки ще си направите профили в Blogspot за да се избегне това някой да се подписва с вашето име.
А към госпожицата , която така умело се опита да направи мръсно, ще кажа само следното. ако това да спъваш и да правиш лошо на някого те забавлява, то тогава ти ще си останеш невзрачно човече цял живот, защото съм виждала такива типажи като теб и те са едно голямо нищо.


*********************************************************

17 коментара:

syglasna sym ama to teq det lo6y mislqt lo6y polu4avat

Bravo Desi samo taka !!!!

Az sy6to pravq konkurs ... ise opitvat da me izmamqt

Това е много добре, което сте измислили.Дано повече нямате проблеми!

Завистливи хора, колкото си искаш..
Добре е, че вече има правила (:
-klarito

zna4i onzi komentar 4e konkursut e bil malko tupi4uk ne go e pisala p0ls ami nqkakva druga?

venelina-

Да, такак излезе :/

az sa6to mislq 4e trqbva da ima pravila za6toto taka 66te prodalgjavat izmamni komentari i t.n
raq_97

Браво Деси само така !!!
Сеге дано да не мамят !!!

az mislq 4e tova xi4 ne e 4esno sprqmo p0ls
za6toto i na vaprosnoto momi4e koeto se podpisva s imeto na p0ls nqma da mu e priqtno nqkoi da se podpi6e s negovoto ima v stardoll
kutri79

А защо са следните правила?

3. Трябва да членувате в клуба на блога в StarDoll

4. Трябва да сте публичен последовател на блога.

Какъв е смисълът или просто набирате папулярност???

Sweet-girl1996.

Sweet-girl1996

Както казах СМИСЪЛЪТ на всички правила е да се избегнат измамите и участието на един човек с няколко негови профила. По този начин ще следя, кои от вас са реални...

И си мери приказките с тия пополистки изказвания - ние сме известни за българия няма накъде повече... Този въпрос може да ми го зададеш ако видиш че в блога се пише на английски- тогава ще имам амбицията да станем един от най известните блогве в StarDoll :)

da i az ne razbiram za6to trqbva da si poolsedovatel i da si 4len na luba? Iskate da ste populqrni no towa e prekaleno. vseki izbira kum koi klubove da 4lenuva i e glupavo da go zaduljavate da se zapi6e za da u4astva vkonkursi.

abe pravilata sa si dobre ama tva nqkoi da se podpisva s imeto na drugiq e super typo ako znaeh koi e .. prostoo

darina_xixi-

Както казах това е начин да следя по отблизо кои е с реалният си профи и кой не :)

До darina_xixi

Всеки, който харесва блога и го следи постоянно, би искал да се присъедини към клуба. Явно има хора, които го следят просто ей така (примерно за да го сравняват със собствения си блог), а не защото го харесват. Не можах да се изразя много ясно, но дано сте ме разбрали..

Prosto mislq 4e nqma nujda i ot tezi pravila. Az moga da se prisuedinq v kluba vi i towa ne dava garanciq 4e nqma da ste izmameni. Az su6to 6te pravq konkurs i mnogo skoro 6te go obqvq no tezi pravila si mislq 4e sa glupavi (ne vsi4ki a samo spomenatite). No towa si e moe mnenie. Ninkus_n e prava 4e nqkoi prosto se priseuedinqvat ei taka ine go sledqt. Po-dobre da iamte istinski posledovateli a ne izmisleni samo zaradi konkursite.

darina_xixi-

Ти може да не виждаш смисъл, но аз да. Ако седнеш и се позамилсиш хубаво може ида стигнеш в дъното на замисъла.

И това за последователя, всеки може да стане последовател, ако иска ей така да си следи блога не мгоа да спра никой... идеята тук е че хората, който искат да са в конкурсите ще трябва да са публични последователи за да мога да съм сигурна че учатват хора с реални профили.

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive