Също така днес на 2-ри Декември една от най- големите звезди празнува своят 28-ми Рожден Ден - Britney Spears!!!

Пожелавам и' да е жива и здрва и много, много щастлива и да прави още по големи хитове!!!

Нека заедно да послушаме едни от най- големите и' хитове!





Ще си позволя да кажа няколко думи за нея.
Britney Spears - няма втори феномен като нея, няй- обичана, най- мразена, най- отдумвана. Факт че всики найни песни влизат в тройката на музиланите класации.


На върха на своята кариера през 2003 когато излезе тоталният хит Toxic, тя се оттегля от музикалната сцена, като заявява че спира нейната кариера и не знае кога ще се върне - причина за това беше нейното желание да има истинско сплотено семейство. Нейното отсъствие пръдължи 3 години, през този периос тя роди свойите двама сина. За жалост нейната мечта за здраво семейство не се сбъдна, нйният съпроуг Kevin Federline, когото тя обожаваше до толкова че му подари собствено звукозаписно студио - изневери. И той не спря до там след като Britney Spears му заявила че иска развод, той я заплаши че ако не му даде половината от нейното състояние и попечитство върху децата им ще пусне в нета техни лични видеа с интересно съдържание. Това доведе Britney Spears до пълно отчаяние и тя започна да прибягва към наркотици и акохол в последствие започна да получаеа нервни сривове.... Не е лесно когато се появи някой и ти жертваш всичко в името на това да сте щастливи в случая кариерата и този човек накрая се оптива да ти отнеме най скъпото - децата ти... Не я съдете прекалено много защото отчаян човек загубил мечтите си е способен да извърши всякакви глупости.


Като кавам че е най отдумвана - един от пример от много такива, вижте за какво става дума, ето какво стана преди две години когато тя получи криза заради заплахата от бившият и съпруг (който аз наричам неблагодарно прасе) да вземе децата и' - тя буквално се срина и цеял исвят разбра...

Вижте какво означава да си наистина известен - папраци, новинарски екипи, хеликоптери с камери се надпреварват да я снимат...
Три линейки са изпратени за да заблудят всички тях за да могат да я зкарат до болницата...






И въпреки това тя се стегна и обяви офицялно, че възнамерява да се завърне, така и стана....

През 2007 на наградите на MTV, тя се завърна с тоталния хит Gimme More, който се задържа 8 седмици на пъва позиция в класацията на световните музикални хитове, изместен от вторият сингъл Piece Of Me, коийто също беше изметен от третият и' сигнал Break The Ice - трите сингала на Britney държаха челните три места на световната музкална касация в продължение на 3 седмици... кой друг може това ако не Britney Spears?!!.



Интересното е че тогава оргаизаторите на MTV отказват да построят сцената която, тя изисква за нейното представаня, явно са си вообразявали че тя няма да е така като преди, но са сгрешили защото през 3-те минути на нейното излизане на сцената MTV отчита най- високият си рейтинг за годината!

Сега всички се радваме на продния хит 3!





****************************************************************************

5 коментара:

Nai-gotinata!!!
cleo_naninka

da i e 4estito

cornelia1927

nai-4akaniqt posta za godinata nali desi?!dneska mnogo ti varvi :D

Този коментар бе премахнат от автора.

Obojavam q !!! Blagodarq za posta :)

An4etyyy_cherry

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive