http://stardolldollstarts.blogspot.com/
Вижте това, крадат ни картинките крадат и написаното. Просто копирват написаното и го слагат във блога си. Ако не знаят, заради това могат да им изтрият простия блог.

4 коментара:

dam i as vidqh v edin bloga vs kopirano i samo isrqsana snimkata qdosah se i napisah na sobstveni4kata kat tolkos q marsi da drasne 2 reda 6o ima blog i ako prodaljava taka moje da slaga moq bener vmesto neiniq

Не им обръщайте внимание, децата явно нямат какво друго да правят и крадат постовете и картинките наготово. Мен лично ме съмнява някой да обърне внимание на този блог, след като bg-stardoll е 100 пъти по-известен и има много повече редовни читатели. Те ще копират още малко и ще се откажат, гарантирам ви. Не малко момичета са се опитвали да направят копие на bg-stardoll и бързо зарязват всичко след като видят, че не се радват на особен интерес.
-rali4ka94

Не се ядосвайте!Радвайте се,че сте по-добри от тях и ,че ви копират,защото така доказват колко са жалки и отчаяни и колко много искат да са като вас,но не могат!Както каза Раличка след 2-3 сед. ще се откажат ;)
с много уважение moni4ka_22

абее заеби . тея няма станат известни , просто са едни от милярдните блогове , окто след 1 месец дори ще го зарежат

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive