Първият кръг на състезанието приключи и е време да дадете вота си за някого от участниците. Тук съм качила всички модели на участниците, а вие трябва да прецените кой се е справил най-добре и да гласувате за него в полла. Ще можете да гласувате през тази събота и неделя, а в понеделник ще обявя новата тема и точките(процентите) на всички участници. За да се ориентирате по-добре за кого да гласувате, ще ви обясня какво означава първата тема - Sweet Lolita. Момичетата, обличащи се в стил "сладка лолита" обикновено носят розови кукленски роклички, малки дантелени чадърчета, косите им са оформени на букли. В стила sweet lolita преобладават розовите и белите цветове. Ето как изглеждат типичните сладки лолити:





Наясно съм, че леко съм ви затруднила с първата задача, навярно повечето от вас дори и не са чували за понятието sweet lolita, но мисля, че чичо гугъл разполага с доста снимков материал с така наречените сладки лолитки. Съветвам ви при следващите задачи да потърсите малко повече инфо в уикипедиа, например. Някои от участниците въобще не са облекли моделите си в този стил. Няма да ги назовавам по име, надявам се вие да прецените сами кой се е справил и кой не. За това оставям гласуването на вас. Ето как са се справили участниците (позволих си да направя малки коментари към тоалетите ви):



daqna91 - справила си се добре, но за мен лично черните чорапи ми идват в повече - така моделът ти е облечен едновременно като sweet и gothic lolita:





blue_girl97 - много добре си подбрала кукленската рокличка с белите чорапки. Също така в този тоалет се вижда че твоята sweet lolita е не само sweet, но и фешън:




Bella_black1 - тоалетът ти е доста хубав, също така си подбрала доста добре аксесоарите към него, но можеше да избереш и друго лице за модела:






asley.mela - твоята лолита не е облечена в розово, но за сметка на това тоалета ти напълно отговаря на представата за сладка лолита:





ams.love - много ми хареса тоалета ти, но за съжаление не мога да кажа, че стилът е sweet lolita:




kiceto - твоята лолита доста смело е подбрала хелоу кити чантичката със сладката рокличка... все пак може да се каже, че задачата е частично изпълнена:



JadeHarisenTH - леко странна комбинация, нетипична за sweet lolita style, но горе-долу отговаря на неговите критерии:





iliqn4eto - твоята лолита наистина е сладка, но мисля че би изглеждала по-добре без очилата:



Eva_1209 - много добре си облякла модела, но за съжаление тоалетът ти не прилича много на sweet lolita:



DramaQueenZo - ами какво да кажа... картинката ти е доста приятно направена, добре си подбрала всичко, но за съжаление задачата не е изпълнена:



one_star_girl - твоят модел е много стилно облечен, но можеше да избереш и дрехи, по-типични за sweet lolita:



moni4ka_22 - чорапите не си отиват с роклята, но пък фонът и моделът са добре подбрани за задачата:



miami_beach13 - справила си се добре, но не мисля, че е трябвало да слагаш черен чорапогащник:



matcurana - и ти като kiceto хитро си съчетала чантичката с цялостното облекло, но не мисля че прилича много на sweet lolita:



marinka-kalinka - един от най-стилните тоалети, които получих, но за сметка на това задачата не е изпълнена:



sladorankata_23 - добре си облякла моделът си, но това въобще не е сладка лолита:



ruk4o - един от най-добрите тоалети в първият кръг. Задачата е напълно изпълнена, справила си се много добре:



razdora - стилно облекло, но как реши, че модният подиум ще напомня на sweet lolita:



Radity... - справила си се добре, но ако чорапогащникът не беше черен, щеше да е още по-добре:



Prikazna - добре съчетан тоалет. Шапчицата и розовият гердан са добър избор:




sweet-girl1996. - макар и много да не прилича на сладка лолита, твоят тоалет много ми хареса:




sweet_kiss951 - добър тоалет, но някак си не ми се връзва това бяло палто с кукленската рокличка:



sweet__desi6 - интересно облекло, но задачата въобще не е изпълнена:



Green_eye_angel - и ти като предният модел си се справила добре, но това въобще не прилича на sweet lolita:



susumigata - много ми харесва черната рокля, но е доста далеч от задачата, която поставих:




zornitca_i - сладко облекло, но не напомня много на sweet lolita:



zori1997 - добре си се справила, но можеше да подбереш друг фон:





Съжалявам, ако съм ви обидила с коментарите си, но някои от вас наистина не са изпълнили задачата си. Всички тоалети са стилни, бляскави и красиви, но за жалост не всички отговарят на това, което бях поръчала. Обещавам следващата задача да е по-лесна, защото явно съм ви затруднила с тази. След като вече сте избрали за кого да гласувате, ето и пола:

16 коментара:

Само да кажа, че първия бутон на пола е Vote!, а вторият - View

Значи тези, на които снимките не са в поста направо са отпаднали?

Много странно, бях сигурна, че темата е sweet lolita, но повечето тоаелети, за които си казваш, че са по нея на мен ми напомнят на "порно звезда". Имаме няколко секси камериерки и дори една медицинска сестра.

Катя - така е права си за камериерките и мед сестрата...
Обече сайта предлага определени дрехи и всички участници се опитват да се доближат до темата с това което раполагат.

оффф , че си катяя....аз търсих дрехи на суит лолита и там имаше тази рокличка |-( и според мен не си човека , който трябва да говори тия работи.за това е създадена рали....

ето виж , тва го намерих в чичко гугъл:
store.prostores.com/fanplusfriend/images/loli/2set/L00028_01.jpg

Хей Ruk4o аз споделям мнението на Катя:)И мисля че всеки е свободен да го изказва без след това да не получава нападки. Също така някои момичета получават забележки за чантата на Hello Kity , а други получават комплименти. Както и с роклите на "порно звезди", така и тази чанта е най-близкото до чантите тип "плюшена играчка", който видях на мн снимки в Google.

Сиси - да, участниците са само 27. Другите или не са ми пратили картинките си, или не са изпълнили правилата на играта.

______________


Катя - вместо да критикуваш, защо не се регистрираш в сайта и не пробваш да направиш по-хубав тоалет по тази тема? Както каза Деси сайтът предлага различни дрехи и участниците са избрали тези, които поне малко се доближават до темата.

______________


moon - можеше да си избереш ник по-различен от моя, но както и да е... Изказвай си мнението, но аз съм преценила кои тоалети стават и кои не. Както добре виждаш hello kitty чантата отива на някои тоалети, а на други не. Всеки си има различно мнение, така че не виждам какъв проблем има. Все пак не аз определям победителя, а именно вие. За какво мислиш съм сложила този poll?

______________

Съжалявам, че съм обидила някои с мнението си, но аз определям кой ще участва и кой не. Аз давам наградата и имам право да пиша каквито коментари си искам. Абе не мога да разбера какъв ви е проблема на повечето? Аз се бъркам с над 500 стардолара за този конкурс, а една трета от участниците ги мързи да изрежат една тъпа картинка. Повечето искаха АЗ да им режа картинките и АЗ да им разяснявам нещата около темата. Много съжалявам, но ако си мислите че някой друг ще ви даде 200 стардолара без да правите почти нищо, доста се лъжете. Момичето, което ще спечели конкурса ще трябва да си е заслужило наградата със събствени усилия, а не да моли тоя и оня да му режат картинките и т.н.




Ако при следващата тема някой от участниците се опита да ме баламоса да му изрязвам картинките или да му повтарям правилата, автоматично излита от конкурса и не ме интересува колко се е старал при първата тема. Изминалата седмица беше буквално кошмарна за мен - приех над 40 абоната от стардол, които не си казваха никовете и трябваше да ги издирвам, за да разбера кои са в СД; трябваше хиляда пъти да обяснявам правилата на всеки по отделно; трябваше да приема милиони картинки като повечето от тях не бяха изрязани като хората и трябваше да ги режа аз; трябваше да повтарям и потретвам, че темата е sweet lolita и да обяснявам, че в гугъл има достатъчно картинки на тази тема; след като отказох на няколко момичета да участват в конкурса трябваше да търпя обиди и псувни от тях; трябваше да изтърпя едно момиче, което дори не си беше направило труда да разбере, че се пиша rali4ka94 в СД...
Ако вие бяхте на мое място щяхте да се откажете още на втория ден. Вместо да се цупите и гневите, защо по дяволите не се поставите на мое място и не си направите труда да прочетете елементарните правила? Не съм длъжна да обяснявам нещата на всеки, достатъчно големи сте, за да се справите сами и без моята помощ. Все пак наградата е голяма и очакванията ми са големи.


След случките с този конкурс, повече никога няма да организирам конкурси с награди над 50 стардоларс.

mm da rali mng si prava..naistina ti se kachihme na glavata chesno kazano ne zanm kakvo slojna imat pravilata..mng se izvinqvam che i ass se zapisah no ne ychastvahh..i ti sazdadoh oshte problemi no prosto izpusnah sroka zashtoto nqkolko dni nqmh internet za koeto mng sujalqvam zashtoto konkursa se starhoteen...napravoo neveroqten i nagaradata ee zashemetqvashta..pak se izvinqvam i pojelavam mng yspehi naa ychanicite ii obeshtavam seki put da glosuvam :]]]]

Moon mojeshe da si zapazish nika s vsqkakvi bukvi- malki i golemi, zashtoto kogato se reg se setih samo za tozi nick.Ne te kopiram.Kazvam tova zashtoto mnogo momi4eta tuk se smqtam za prekrasni vyv virtualniq svqt i mislqt 4e vseki gi kopira :)

Този конкурс е страхотен и аз наистина ви се чудя за какво с карате? Аз не съм виждала друг такъв конкурс с такива големи награди и при това за толкова лесни неща....Много малко момичета биха дали токова много пари за един конкурс

moqta stna mnogo sladka no taka i ne uspqh da q snimam i se otkasah

Абе не разбрах защо повечето хора се отказаха... на мен лично ми отнема от 5 до 10 минути да направя един тоалет и най-много 2 минути да изрежа картинката и да я запазя на компютъра си. Всеки можеше да опита...

и moon - не съм казала, че ме копираш, просто хората ще се бъркат дали пиша аз или ти.

- rali4ka94

Всеки си имам мнения .. Няма смисъл да се караме .. Този конкурс Рали го е направила за да се забавляваме и на всичкото отгоре има и награда !! Така просто се забавляваите =))

-Miia - ams.love

Искам само да попитам дали в близкото или далечно бъдеще ще имам право да се включа в конкурса. Миналата седмица интернета ми беше наистина кошмарен и проверявах само най-важните неща по форумите и сайтовете, които най-често посещавам. За съжаление не успях да видя конкурся и наистина искам да се включа, а и помня, че се бях записала. Просто нямах никаква възможност да се включа и това е...

-sis4itou_bie

Nemoga da razbera tezi koito sa glasuvali za hora koito ne sa si izpulnili zadachata(spored postavenata tema),a za tova koeto im haresva.Vse pak ne chestno sprqmo dr zashtoto sa si napravili truda da se da se doblijat do postavenata tema(sweet lolita).V sluchaq (bez prikazna i ruk4o),a matcurana vuobshte nqma nishto obshto sus postavenata zadacha,no vse pak e na 3to mqsto pri polojenie che ima mn po dobri modeli(izpulnili zadachata)a ostavat na poslednite mesta kato blue_girl.

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive