Моля Bella_black1, miami_beach13, sweet-girl1996., sweet__desi6 и susumigata да ми изпратят тоалетите си до 17:00 часа днес. Също искам да предупредя всички да не копирате чужди тоалети, или участието ви ще се анулира. sweet_kiss951, ако до 1 час не ми изпратиш новият си тоалет, участието ти ще бъде анулирано.

Ето и още тайни от StarPlaza


Aко искате тоалетното мляко на Sephora
Кликнете ТУК!


Ако искате постери на близначките Mary-Kate и Ashley Olsen
Кликнете ТУК!

3 коментара:

Здравейте! :) Наблюдавам от известно време блога ви и ми се струва много интересен и приятен. Все още не съм свикнала да го преглеждам редовно, но когато се сетя винаги намирам по нещо интересно за Stardoll. Най-много съм ви благодарна за тайните неща, които публикувате тук и безбрайните пътища за намиране на удоволствие и забава от този сайт и именно новостите, които отбелязвате, различните проблеми, за които давате отговори и помощ...
Съжалявам, че не съм разбрала на време за невероятно интересният ви конкурс в Looklet, с удоволствие бих се включила, а и наградите наистина си струват за един потребител в Stardoll, който не е суперстар, като мен например :)

П.С. Съжалявам ако съм допуснала някакви грешки в писането си на коментар и ако той не е на точното място, но все още не съм овладяла блогърските техники.
:)

Аз си го взех!

Ot izvestno vreme posestavam bloga i mn moi haresva!Vseki den go posestavam.Mnogo sym vi blagodarna za vsicko! Mojata stardollka e Sweet-Magi i az sym od Makedonija!

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive