Вероятно се чудите защо го няма магазинът на Migliukee. Е, както каза rihann4eto46 в предния си пост - оказа се, че Migliukee не е нарисувала моделите си, а ги е откраднала от момиче на име Katie Rodgers. Katie притежава блог, в който публикува скиците и рисунките си. Ето от тук Migliukee е откраднала моделите - http://paperfashion.wordpress.com/2009/04/
Едно момиче, hunigalll, ако трябва да съм точна е писало до Katie Rodgers. Ето какво й е отговорила Katie:




Сега Katie може да осъди стардол за авторски права над моделите й. Някои от вас ще кажат, че Migliukee е виновна за всичко, но аз не мисля така... Всеки послъгва поне малко, когато е зад компютъра. Сигурно и вие сте лъгали за разни работи като външния ви вид, годините ви и т.н. Migliukee е излъгала, че моделите са нейни, но тя ли е виновна, че от Стардол не са си направили труда да проверят дали това е истина? Според мен хората от Стардол е трябвало да помолят Migliukee да подпише моделите си, за да докаже, че са нейни. Момичето не е виновно, че от Стардол са се хванали на лъжата й. Сега тя е наказана като са й отнети дрехите и нещата от къщата й в Стардол. Според мен от Стардол трябва да се извинят, че са повярвали на едно 12 годишно момиче и не са проверили достоверността на информацията, която тя им е дала. Тъй като дрехите бяха доста скъпички и присъстваха в магазина на Стардол само 1 ден, предполагам че след време ще станат доста търсени и за тях ще се плащат хиляди стардолари, както се плаща за MKA RC или колекциите на DKNY.


И между другото честит рожден ден на Emorox4eva /Jenna/! Jenna притежава много известен блог, в който прави състезания и дава огромни награди. Като се замисля... колко ли хиляди истински долари е похарчила, само за да купи ваучери за стардол и да ги раздаде на момичетата, спечелили конкурсите й... Да й е честит рожденният ден и да ни радва все така с интересни конкурси и щедри награди :)






Кредити: Avant-GardeGossip; The Stardoll Insiders; HotbuysBazaar

7 коментара:

Какъв скандал е станал само. И съм абсолютно съгласна, че после тези дрехи ще са много ценни и ще се продават доста скъпичко...
а между другото как е блогът на това момиче Jenna?

Здасти!Еми искам да попитам дали тези рокли изобщо могат да се продават?

presity

Анонимен каза... петък, ноември 06, 2009  

Да, Migliukee няма дрехи но ако влезете вижте само колко подаръци има...

Анонимен каза... петък, ноември 06, 2009  

Могат да се продават в Старбазара

Подаръци , от съжаление..

Migliukee беше със суперстар акаунт до днес. Сега влизам и вече не е суперстар :D
От цялата работа ще и остане спомена за тая далавера в Styling Studio / Migliukee / Migliukee for stardoll
Затворила си е GB , но там още я плюят.
Е както и да е, гадно ми е че на дрешките които си купих все още пише нейното име. Да вземат поне това да променят, че много ме дразни. Иначе колекцията беше много добра, успях да си напазарувам някой неща вчера. Жалко, дано да ги пуснат отново, но тоя път да е с името на правилния човек :)
от един стардол почитател

Momi4eto naistina ima talant, razgledah nejnite kartini, i ako v stardoll pusnat nejnite drehi za ne ss az bih gi kupila :)
elina_eli

Club BG.S7AR.BLOG

Ако посещавате блога
сте добре дошли и в
клуба,посветен на него -
BG.S7AR.BLOG

Последователи

Автори

weri_b

rali4ka94

Prikazna

an4etyyy_cherry


Blog Archive